Ce zic oamenii de noi, iata:

Bogdan Ilie

Lider Organizatia Cercetasii Romaniei - Aventurierii Domnesti 

" Sunt Ilie Bogdan , conduc Centrul Local Aventurierii din Domnesti , sucursala a Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei .

Livada am " cunoscut-o" in primavara , cand am organizat pentru micii cercetasi un concurs de orientare in padurea Ordoreanu , gazde primitoare fiindu-ne familia Banciu , cei care au dovedit din plin ca " omul sfințeste locul".

Este un colt de rai , un spatiu plin de energie , cum nu se putea mai potrivit pentru activitatile noastre, in natura.

Livada este un loc foarte ingrijit in care se pot organiza intalniri , activitati in aer liber sau in padure , sau pur si simplu poti petrece o dupa-amiaza minunata in natura.

Faptul ca exista deschidere direct la padure este un mare avantaj , noi ne-am putut organiza cursul de orientare in conditii excelente , padurea fiind de asemenea foarte accesibila , usor si placut de explorat , atat la pas cat si cu bicicleta.

Gazdele ne-au pus la dispozitie tot ceea ce era necesar pentru o mica petrecere in aer liber , la final.

Recomand Livada pentru orice activitate in aer liber , sunt multe posibilitati acolo , noi vom reveni curand . "

https://www.facebook.com/Cerceta%C8%99ii-Rom%C3%A2niei-Aventurierii-Domne%C8%99ti-1271378046353105/


Ana Maria Lugoj

Profesor Invatamant Primar  - Scoala Gimnaziala Pro Ingenio


" Am ajuns în Livada frumoasă la începutul verii, când ciresele coapte abia așteptau sa fie culese. Copiii erau nerăbdători să exploreze paradisul în care tocmai au ajuns!

Cuvintele nu pot descrie această oază de liniște! Știți fotografiile artistice cu un copil în livadă culegând cireșe, înconjurat de câteva pufoșenii de căței? Trebuie doar să închideți ochii și o să aveți imaginea perfectă.....

Acești oameni minunați sunt exemplul perfect de conexiune cu natura, ospitalitate și frumusețe sufletească. Am simțit atâta deschidere, sinceritate și naturalețe din partea dumnealor, încât m-am simțit parte din familie.

Probabil, dacă ar exista mai mulți oameni care să pună atât de mult suflet și dragoste în tot ceea ce fac, planeta ne-ar zâmbi!

Recomand cu tot sufletul!!! "


https://proingenio.ro/

 


Dadiana Damian

Profesor Limba Engleza  

Scoala Gimnaziala Pro Ingenio


" POVESTE DIN LIVADA FRUMOASĂ

Povestea noastră ar trebui să înceapă, ca toate poveștile, cu "a fost odată", fiindcă este povestea unei livezi fermecate, unde totul este posibil.

A început într-o zi de iunie, în luna cireșelor, cu niște ștrengari de copii și câțiva profesori de-ai lor. Și a fost o zi minunată, plină de soare și de bucurie, când cireșarii au dat năvală în livada cu cireșe copate, s-au urcat în copaci, au vorbit cu animalele și cu păsările întalnite peste tot și-au umplut bluzele și buzunarele cu cirese.

Pentru dascălii lor a fost o zi în care s-au putut reîntoarce cu sufletul și mintea spre cireșele copilăriei, spre copilăria cu miros de iarba de curând cosită și cu cer înalt și albastru răsfrânt peste orizonturi.

Si, ca în orice poveste, s-au aflat prin preajmă și zânele bune care au fost trimise să ne fie gazde, care ne-au înconjurat cu dragoste, bunătate și generozitate, așa cum se întamplă în orice poveste.

Poveștile au întotdeauna final fericit. Nici povestea noastră nu face excepție! Am plecat spre lumea din afara "Livezii Frumoase "cu cireșele verii și cu toată bucuria lumii pe chip și in suflet.

Este livada în care vom reveni cu gândul în zilele cenușii și reci ale toamnei și ale iernii și în momentele când vom simți că suntem copleșiți de tristetea vreunei clipe.

Și, poate la anul, pe vremea cireșelor, vom cauta sub preș invitația zânelor bune pentru o nouă călătorie pe tărâmul 

"Livezii Frumoase."

Miss Dadiana, o preferată a zânelor bune  "

https://proingenio.roBergman - Nature Kindergarten 

14 octombrie 2020 - preluare postare facebook

"Este greu de descris cât de bine ne-am simțit astăzi . Va spunem doar atât: am cules nuci pentru veverițe , ne-am împrietenit cu iepurașii , ne-am jucat fotbal cu mingi imaginare , am tocat mere pentru găini și rațe , am găsit vizuina unei vulpi , am spionat căprioare printre copaci , ne-am jucat de-a indienii , am construit castele din nisip , am sărit în trambulină , ne-am dat în leagăn, am mâncat bunătăți reci in livadacu meri, am dormit în cort , am cules fructe din copaci , soarele a strălucit zâmbetele au fost pe buzele noastre . Cam asta se poate intampla la Livada Frumoasa a Danei . Noi credem ca experienta traita acolo merita incercata de oamenii mici si oamenii mari deopotriva.Va multumim oameni ai livezii pentru primirea calduroasa ."

https://www.facebook.com/gradinitabergman/