Livada pentru Companii

Livada, pentru echipe indraznete care muncesc, trag tare, dar stiu sa se mai si opreasca ca sa se bucure de lucruri simple...

O iesire cu echipa in Livada cand

 - simtiti nevoia sa iesiti din biroul cu pereti si sa lucrati afara, in natura, intr-un spatiu verde-mult;

- simtiti nevoia sa faceti de data asta ceva altfel: sedinta saptamanala in natura, de exemplu. acompaniati de triluri, la umbra, pe aleea salcamilor sau prin tot locul;

- cautati o destinatie verde, aproape de Bucuresti - suficient de mare (12000 mp) ca sa simtiti de-adevaratelea libertatea si conexiunea cu natura - pentru un workshop, un teambuilding sau pur si simplu pentru ideea sclipitoare de a aduce oamenii impreuna intr-un altfel de loc decat se vad ei zilnic.

O IESIRE IN NATURA, pur si simplu. I M P R E U N A !

Sunt Dana, Psiholog si Facilitator certificat de conexiune cu natura. 

Wellbeing day este un program pentru echipe. Un program relaxant in mijlocul naturii, activitati si sesiuni de relaxare si centrare pe natura, shinrin yoku sau o baie padure, plimbare ghidata, lasandu-ne in grija simturilor, timp bland (in opozitie cu stresul unei zile obisnuite de lucru), povesti si voie buna. 

De asemenea putem "construi" programe complexe si dedicate echipei tale, alaturi de alti specialisti in domeniul wellbeing.

Va fi frumos. Mereu este.